Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn essentieel in de handelsbetrekkingen die u als ondernemer heeft met uw relaties zoals ondernemers of klanten. Algemene voorwaarden leggen namelijk de afspraken tussen u en uw contractspartij vast die niet geregeld zijn in de overeenkomst.

Goede algemene voorwaarden besparen u een hoop tijd omdat u hiermee standaard een aantal zaken goed geregeld heeft. In uw algemene voorwaarden kunt u bijvoorbeeld de aansprakelijkheid, garantie, bedenktermijnen, betalingsvoorwaarden en eigendomsvoorbehoud regelen. Algemene voorwaarden kunnen de risico’s die u als ondernemer loopt aanzienlijk verkleinen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bizz Solutions kan voor uw bedrijf algemene voorwaarden op maat maken. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de algemene voorwaarden iedere 6 maanden te laten controleren op ontwikkelingen, zowel binnen uw bedrijf als juridische ontwikkelingen.

Wat kost het?

Voor ZZP’ers en starters leveren wij op maat gemaakte algemene voorwaarden voor een bedrag van €250,00 exclusief BTW.

Voor grotere ondernemingen maken wij een inventarisatie van de werkzaamheden. Over het algemeen zijn de kosten 4-6 uur werkzaamheden à €125,00 exclusief BTW.

Ook kunnen wij uw algemene voorwaarden in het Engels opleveren. Hiervoor geldt een aanvullend tarief voor vertaling van €175,00 exclusief BTW.


Direct Hulp nodig?

Contacteer ons direct indien u hulp nodig heeft bij een juridisch conflict of een vraag heeft over onze diensten.

Bel ons

(010) 3075907
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00