Afbeelding

Bizz Solutions heeft meerdere partners waar hoge eisen aan worden gesteld. Partners van Bizz Solutions moeten dezelfde instelling hebben als Bizz Solutions: open, eerlijke dienstverlening voor ondernemers, gericht op oplossingen. Korte lijnen, geen wachttijden en geen 9-5 mentaliteit

Bent u geinteresseerd in de diensten van één van onze partners? Neem dan contact op met Bizz Solutions: 010-3070461 of info@bizz-solutions.nl of neem direct contact op met de partner. Indien u client bent van Bizz Solutions kunt u gebruik maken van onze samenwerkingsverbanden hetgeen zich vaak vertaald in goedkopere dienstverleningtarieven.

Bizz Finance

Op Bizz Finance kunt u vertrouwen als het om administratieve taken gaat. Dat niet alleen, Bizz Finance helpt u mee in het ontdekken van kansen in uw boekhouding zodat u meer waarde kunt toevoegen aan uw bedrijf.

De boekhoud experts van Bizz Finance zijn ervaren boekhouders met een cijfermatig inzicht in welke kansen er mogelijk zijn.

> Meer informatie: www.bizz-finance.nl

Bizz Insurance

BizzInsurance-logo

Bizz Insurance is opgericht door twee oude rotten in het vak: Bas ‘t Gilde en Kees Post. Hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld gaf hen het inzicht dat er grootse wijzigingen moesten worden aangebracht in het manier waarop verzekeringen werden aangeboden en het verdienmodel hierop.

De uitkomst is “Het nieuwe verzekeren” . Het nieuwe verzekeren houdt in het kort in dat er volledige transparantie is over de inhoud van de verzekering en de kosten hiervan. Kenmerkend daarvoor is de uitbanning van provisie.

> Meer informatie: www.bizz-insurance.nl

doorKees

DoorKees biedt effectieve en betaalbare oplossingen voor ZZP’ers op het gebied van verzekeringen, juridisch advies en
administratie.

Veel dienstverleners geven aan gericht te zijn op de ZZP’er maar de diensten die zij aanbieden bevatten nog veel extra’s die je als ZZP’er niet nodig hebt of missen juist essentiële diensten omdat deze te duur zouden zijn voor de ZZP’er.

DoorKees brengt hier verandering in: Door onze samenwerking met ASR kunnen wij verzekeringen aanbieden tegen zeer lage premies. Verzekeringen die enkel dekken wat jij als ZZP’er nodig hebt, geen onnodige extra’s en dus geen overbodige kosten.

Hetzelfde geldt voor onze juridische en administratie bundels: enkel de dienstverlening die jij als ZZP’er nodig hebt!

Bij doorKees geen hoge drempels en onduidelijke informatie maar korte lijnen en betaalbaar advies wanneer jij dit nodig hebt. Daarnaast heb je altijd een vast contactpersoon die jou en jouw bedrijf kent.

> Meer informatie: www.doorkees.nl